Samen met je collega’s elkaar in een andere setting ont-moeten? De verbinding met elkaar aangaan en écht het gevoel van teambuilding ervaren? Dan is een team- of bedrijfsuitje op Āranya Roots een hele bijzondere ervaring die je samen met je collega’s wilt ervaren.

Bij Āranya Roots is heel veel mogelijk. Zo kun je een eigen activiteit organiseren voor jou en je collega’s óf je laat je verrassen voor een onvergetelijke dag verzorgt door Caroline en Rauric. Denk bijvoorbeeld aan ademwerk, een ijsbad, vuur maken, en/of een begeleide inspiratiecirkel met je collega’s.

Wat kun je verwachten?

Āranya Roots is een eiland in de Langeraarseplassen; vlakbij Alphen aan de Rijn. Zodra je in het bootje stapt richting het eiland heb je het gevoel echt even weg te zijn. Een compleet andere setting dan een kantoor of standaard vergaderlocatie en dus de perfectie voedingsbodem voor nieuwe ideeën en inzichten.

De Yurt
Op het eiland bevindt zich een prachtig yurt. Een traditionele Mongoolse tent met houtkachel. Deze yurt laat je verwonderen en geeft creativiteit te ruimte.

De Bungalow
Op het eiland staat tevens een bungalow met een keukentje, toilet, stoelen, banken en een tafel. Eigenlijk alle basisbenodigdheden die je nodig hebt. De bungalow kan gebruikt worden naar eigen inzicht, bijvoorbeeld voor de lunch of als je met je team even wilt opsplitsen vanuit de yurt.

Het eiland
Āranaya Roots is 6.000m2 met heel veel bomen, struiken en paden om lekker rond te struinen. Zoekt gerust de buitenlucht op als je even de bent wilt strekken of een frisse neus wilt halen. De rust en eenvoud van de natuur is heel rustgevend en inspirerend – belooft!

Voor wie?

De locatie is geschikt voor groepen van ±15-20 personen.

Meer informatie?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline