Over ons

Welkom bij Āranya Roots! Wij, Rauric & Caroline, zijn echte natuurmensen en geloven in de krachten van het samenkomen, verbinden en samenwerken. Gewoon zijn met alles wat leeft.

Wij zijn ouders van ons zoontje Hygge Joe en dochter Ewa Jaya en wonen samen met onze poes Shakti in Zoeterwoude. Wij voelen ons het allergelukkigst wanneer we een zijn met de natuur en wanneer we in verbinding staan met alles wat leeft.

Gedurende lange tijd hadden wij één duidelijke droom; het realiseren van een magische plek in de natuur voor jong en oud. Voor iedereen die weer wilt (her)verbinden met zichzelf, de natuur en met elkaar.

Het Sanskriet ‘Āranya’ betekent een ‘stille plek in het bos’. Een plek die je uitnodigt om naar binnen te keren. En die stille plek in het bos hebben wij gevonden op een prachtig eiland gelegen aan de Langeraarseplassen in Ter Aar. Roots staat voor de verbinding met onze wortels, onze aard. Laten we de manier waarop we met de natuur leven herstellen en leren van alle wijsheid die ze ons brengt. Wij zijn ervan overtuigd dat we niet volledig in onze innerlijke kracht kunnen staan als we niet teruggaan naar onze roots en de kennis te eren die we allemaal al van binnen in ons hebben.

Wij konden ons geen mooiere plek inbeelden om onze dromen waar te maken. Wij noemen deze plek Āranya Roots!

Over Caroline
Als holistisch coach, spaceholder en birthkeeper organiseert Caroline met House of Unity verschillende events zoals; vrouwencirkels, moedercirkels, zwangerschapscirkels, ceremonies, retraites en community events. Ook kun je bij Caroline terecht voor 1-op-1 coaching, reikibehandelingen, womb healing journeys, motherblessings en begeleiding tijdens je zwangerschap en baring. Meer informatie over Caroline en alles wat zij aanbied vind je op:
www.carolinekepinski.com en www.houseofunity.world

Over Rauric
Als echte oerman, organiseert Rauric met zijn ‘Authentieke Mannen’ mannencirkels,
ademsessies en ijsbadworkshops. Daarnaast zijn er geregeld echte mannendagen;
evenementen voor authentieke mannen. Voor meer info kun je kijken op: www.authentiekemannen.nl

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline