Embrace your WOMAN

Een dag om helemaal te verbinden met jouw vrouw zijn. Haar te (her)ontdekken, te voelen, te voeden en helemaal er te laten zijn. Te mogen ervaren hoe het is om haar volledig te laten schitteren en jouw innerlijke vuur te laten branden.

Tijdens deze dag gaan we op verschillende lagen verbinden. Om vanuit stilte, vertraging en liefdevolle aandacht de vrijheid te geven aan de vrouw die jij in bent. We staan stil bij blokkades, overtuigingen en de verbinding op dit moment. Om de dag verder vanuit onze intentie, ons diepste verlangen  volledig te ervaren.

Voel jij het verlangen om meer te verbinding met de vrouw die jij werkelijk bent? Voel je de behoefte om haar beter te leren kennen? Om vanuit een diepere verbinding met jezelf volledig te mogen genieten. En het eiland te verlaten als vrouw die in haar volste kracht staat?

Dan heet ik je van harte welkom lieve vrouw. Vertrouw op jouw innerlijke proces. Je mag er met volle overgave instappen, ik ben er om jou te guiden. Ik kijk er nu al naar uit.

Liefs, Caroline

Wat kun je verwachten?

Ik geloof in de kracht van het onwetende maar je kunt de volgende elementen verwachten: cacao, meditatie, visualisatie, journaling, sharings, stilte, creativiteit, dans, joy, werken met onze stem, aanraking en een zijn met de natuur en heerlijk voedzaam eten.

Gedurende de hele dag is er water, thee, snacks & fruit. Er wordt een vegetarische lunch geserveerd. Als je vegan bent of allergieën hebt, dan houd ik hier rekening mee.

Wanneer?

Zaterdag 31 augustus van 10:00-17:00

Investering

De prijs voor een dag vol overgave, inclusief voedzaam eten, cacao ceremonie, waardevolle inzichten, pleasure, verrassings elementen en sisterhood is €275,-

Laat je deze dag dragen door Moeder Natuur, vertrouw op jouw innerlijke proces. Je mag er met volle overgave instappen, ik ben er om jou te guiden. Ik kijk er nu al naar uit.

Voel je een JA? Resoneert het? Meld je dan nu aan want er zijn beperkt aantal plekken.

Voor meer sfeerbeelden bekijk de Instagram van House of Unity

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline