Pregnancy cirkel

Gedurende 3 cirkels eren we met elkaar, jouw reis van vrouw naar moeder.

Tijdens de zwangerschap gaat vaak de meeste aandacht naar de baby en naar wat hij/zij nodig heeft. Ik geloof dat de moeder in het middelpunt hoort te staan, de vrouw die nieuw leven aan het creëren is in haar lichaam. Zwanger zijn is niet iets wat je er maar even ‘bij’ doet, het vraagt vertraging, zachtheid en ultieme verbinding met jezelf. Het is oeraards en hoogst spiritueel. Ze opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan en maakt je kwetsbaar en krachtig.

Wat kun je verwachten?

Op een veilige zachte plek laat ik je stilstaan bij de grootste transformatie van je leven en voel je je gedragen in jouw transitie naar het moederschap door hier met aandacht, liefde en ruimte bewust mee bezig te zijn. We gaan in verbinding met onze vrouwelijke oerkracht, ons prachtige zwangere lichaam, maken contact met het kindje wat jij in je draagt, staan stil bij wat jij belangrijk vindt in de zwangerschap, geboorte & post partum, bespreken onze angsten en beperkende overtuigingen en maken contact met onze intenties rondom het moederschap en met wie jij bent. Het is een intense periode waarin jij er niet alleen voor staat.

 ‘𝘐𝘵 𝘵𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘢 𝘷𝘪𝘭𝘭𝘢𝘨𝘦 𝘵𝘰 𝘳𝘢𝘪𝘴𝘦 𝘢 𝘤𝘩𝘪𝘭𝘥’ creëer je eigen tribe lieve vrouw.

Zoals Deepak Chopra schreef:

‘𝐈𝐤 𝐠𝐞𝐥𝐨𝐨𝐟 𝐝𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐳𝐰𝐚𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩 – 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐢𝐧 𝐣𝐞 𝐡𝐞𝐞𝐥 𝐠𝐨𝐞𝐝 𝐥𝐞𝐞𝐫𝐭 𝐥𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐮𝐢𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐰𝐢𝐣𝐬𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐯𝐚𝐧 𝐳𝐨𝐰𝐞𝐥 𝐣𝐞 𝐠𝐞𝐞𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 – 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐞𝐩 𝐬𝐩𝐢𝐫𝐢𝐭𝐮𝐞𝐞𝐥 𝐨𝐧𝐭𝐰𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧.’

Mommy are you in?

Voor wie?

De pregnancy circle kan je volgen gedurende je hele zwangerschap. Of je nu aan het begin of aan het eind van je reis bent. Twijfel je? Stuur dan even een berichtje.

Waar?

Waar: Āranya Roots, Ter Aar

Alle cirkels, ceremonies, retreats en community events worden gegeven op ons eigen eiland Āranya Roots in Ter Aar.

In een magische yurt omringd door de natuur is alle ruimte voor jou lieve vrouw.

Wanneer?

De volgende Pregnancy Circle groep start op:

  • vrijdag 8 September
  • vrijdag 22 September
  • vrijdag 6 Oktober

Tijd: 1000-1300 uur

Investering?

Kosten: €150,-. Er is nog plek in deze groep.

Let op: De volgende groep zal pas weer starten in de zomer van 2024

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline