De mixed cirkel op Āranya Roots; een prachtige manier om de verbinding tussen mannen en vrouwen te bekrachtigen en vanuit gelijkwaardigheid samen te laten komen.

Wat is een mixed cirkel?

Tijdens een mixed cirkel verbinden we vanuit liefde, respect en gelijkwaarheid met onszelf en de andere mannen en vrouwen die deelnemen aan de cirkel. In tegenstelling tot een reguliere mannen- of vrouwencirkel brengt de mixed cirkel een andere dynamiek in de groep. Door in een veilige setting de conditioneringen en verwachtingspatronen tussen mannen en vrouwen bloot te leggen en te delen vanuit kwetsbaarheid ontstaat een aangename en respectvolle sfeer. Een mixed cirkel brengt de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in balans, iets waar we allemaal naar verlangen.

Wat kun je verwachten?

De kracht van het samenkomen in een cirkel is niet alleen bijzonder, maar vooral magisch. Wanneer we er bewust voor kiezen om te vertragen en vanuit een eenheid met elkaar te verbinden, dan zien we elkaar pas echt.

Tijdens deze avond creëren we samen een veilige ruimte, waarin we vanuit respect, liefde en nieuwsgierigheid elkaar echt mogen ontmoeten. In de échte ontmoeting tussen mannen en vrouwen zien we elkaar voor wie we werkelijk zijn, dat is enorm helend en bekrachtigend.

Hoe mooi is het als we als man en vrouw onszelf kunnen zijn bij elkaar? Als vrouw je zachtheid en kwetsbaarheid kunnen delen en worden gezien, doordat jij aanwezig bent vanuit jouw innerlijke kracht als vrouw. Als man je open stellen en delen wat er in je leeft, wetende dat jouw kwetsbaarheid wordt gerespecteerd.

Wat brengt het jou?

Vrouwen en mannen hebben allemaal zowel mannelijk als vrouwelijk energie in zich. Deze avond:

  • creëren we een veilige ruimte om te delen en volledig jezelf te kunnen zijn
  • ervaren we de kracht van de mannelijke- en vrouwelijke energie in haar puurste vorm
  • voelen we ons gezien, gehoord en geaccepteerd.
  • staan we volledig in onze eigen kracht.
  • inspireren we elkaar met onze aanwezigheid en kwetsbaarheid.

Wanneer?

Ben je benieuwd wat deze avond jouw kan brengen? Meld je dan nu aan voor de mixed cirkel

  • 7 januari van 19:00 tot 22:00 VOL
  • 10 maart van 19:00 tot 22:00
  • 13 mei van 19:00 tot 22:00

We zijn met een kleine intieme groep, er is plek voor 5 mannen en 5 vrouwen. VOL=VOL

Investering

De kosten voor een een deelname aan de mixed cirkel is €47,50 per persoon.

Zien we jou bij de volgende mixed cirkel?


Reviews

De cirkel zelf was heel indrukwekkend. Zowel Caro als Rauric als spaceholders zijn prachtige, zachte zielen die beiden heel veel rust uitstralen. Samen zijn ze voor mijn gevoel nog krachtiger! Het voelde meteen alsof ik mocht zijn, echt mocht zijn 🙂
-William

Het voelde zo spannend, de mixed cirkel. Ik ging samen met mijn partner die nog nooit naar een cirkel was geweest. Helemaal jezelf mogen zijn. Niks moeten veranderen. Gewoon zijn en voelen in het moment. Caro en Rauric tillen het naar een ander niveau samen.
-Annabel

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline