Honour your birth ceremonie

Jouw bevalling verdient ruimte en liefdevolle aandacht. Want hoe jouw bevalling ook is gelopen (of dit nu kort of lang geleden is); dit is de grootste en meest impactvolle gebeurtenis van jouw reis hier op aarde. En vertel eens, lieve vrouw, wanneer heb jij echt bewust stilgestaan bij het moment dat jij als moeder geboren werd? Wanneer heb jij de ruimte genomen om jouw bevalling volledig te doorvoelen en te omarmen?

Tijdens de honour your birth ceremony krijgt jouw verhaal de ruimte, aandacht en liefde die het verdient. Want door bewust stil te staan en te verbinden met jouw ervaring ontstaat er ruimte. Ruimte voor heling en ruimte voor dankbaarheid én trots.

Elke bevalling verdient een podium. Jij als vrouw verdient een podium.

Dit is het moment om jouw baring te eren.

Deze ceremonie vindt plaats op dezelfde plek waar de vrouwencirkels plaatsvinden; op ons prachtige eiland in een magische yurt; Āranya Roots. Ik zorg als spaceholder voor een veilige ruimte en begeleid jou door alles wat gezien, gehoord en gevoeld mag worden.

Deze dag creëren we samen. In totaal zullen we met max 4 vrouwen zijn, wat zorgt voor gedragenheid, herkenning en de kracht om volledig te kunnen zijn. Een kleine groep zorgt ervoor dat jij de ruimte kunt en mag pakken die jij nodig hebt.

Wat je verder kunt verwachten blijft een verrassing. Laat het over je heenkomen, lieve vrouw. Want het allerbelangrijkste is: gun jij jezelf deze ruimte? Durf je dit moment voor jezelf te pakken? Ga jij staan in jouw kracht om door alle lagen heen te voelen en jouw baringsverhaal volledig te eren?

Wanneer?

De volgende Honour your Birth ceremonie is gepland op:

  • zaterdag 30 juli 2022
  • zaterdag 01 oktober 2022
  • zaterdag 14 januari 2023
  • zondag 25 juni 2023
  • zondag 10 september 2023
  • zondag 16 juni 2024 VOL
  • zondag 30 juni 2024

Doordat de ceremonie maar voor 4 vrouwen is zijn de plekjes beperkt maar er zijn voor deze datum nog plekken beschikbaar.

Investering

De kosten voor de Honour your Birth ceremonie zijn € 175 per persoon.

Zie ik jou bij de volgende ceremonie?

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline