Day retreat VROUWEN

Op zaterdag 10 december vieren wij met 8 prachtige vrouwen de opening van Āranya Roots. Ons magische eiland van 6.000m2 met in het midden een prachtige yurt. Een stille plek in het bos waar de natuur de vrije hand heeft, de bomen diepgeworteld zijn en de struiken hun eigen paden vormen.

Het is een dag die centraal staat in het voelen en zijn met jouw lichaam en ziel. Want hoe vaak lieve vrouw, luister jij echt naar jouw behoeftes?

Vanuit vertraging en bewuste aandacht kun je haar signalen, gevoelens, emoties en behoeftes herkennen en weer verbinden met alles wat in jou aanwezig is. Verbinden met de onvoorwaardelijke liefde van jou ziel.

Jij krijgt deze dag alle ruimte om contact te maken met jouw lichaam, échte sisterhood en de wijsheden van de natuur. Ik creëer een save space, zodat jij zo diep kan gaan als waar jij klaar voor bent en behoefte aan hebt.

Ik geloof in de kracht van het onwetende maar je kunt de volgende elementen verwachten: cacao, meditatie, visualisatie, journaling, sharings, stilte, creativiteit, scheppingskracht,
yoga, mantra zingen, een zijn met de natuur en heerlijk voedzaam eten.

Gedurende de hele dag is er water, thee, snacks & fruit. Er wordt een vegetarische lunch geserveerd. Als je vegan bent of allergieën hebt, dan houd ik hier rekening mee.

De prijs voor een dag vol overgave en heling, inclusief voedzaam eten, cacao ceremonie, yoga, waardevolle inzichten, verrassing elementen en sisterhood is €222,-

Laat je deze dag dragen door Moeder Natuur, vertrouw op jouw innerlijke proces. Je mag er met volle overgave instappen, ik ben er om jou te guiden. Ik kijk er nu al naar uit.

Voel je een JA? Resoneert het? Meld je dan nu aan want er zijn beperkt aantal plekken.

Ik zie je heel graag op Zaterdag 10 December.

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline