Day retreat; embrace your sensuality

Ben jij klaar om je te verbinden met jouw sensuele energie, al je zintuigen en jouw sensualiteit? Om contact te maken, te genieten en te ervaren hoe jij deze prachtige energie in jezelf kunt vinden, mag laten stromen en hier expressie aan mag en kan geven. Deze dag is een echte deep dive, voor vrouwen die de verdieping zoeken om te verzachten en te openen.

Tijdens deze dag gaan we een diepere verbinding met ons lichaam en onze zintuigen aan. We gaan op ontdekking wat sensualiteit is, hoe deze energie in ons beweegt en hoe we haar mogen omarmen, eigen maken en uitten. Hoe er ruimte ontstaat voor speelsheid en plezier en we zonder schaamte hiervan mogen genieten. Sensualiteit brengt je levensenergie in beweging

Sensualiteit gaat over het ultiem genieten via je zintuigen, over weten waar je van geniet en waar je naar verlangt. Het is plezier beleven aan alles wat je ruikt, voelt, hoort, proeft en ziet. Door je in deze energie te mogen bewegen word je alerter voor de schoonheid om je heen, het brengt het je volledig in het moment en versterkt de verbinding met je innerlijke essentie. Een genot om je zo door het leven heen te bewegen.

Voel jij de behoefte om meer met jouw sensualiteit te verbinden? Te ervaren wat sensualiteit voor jou betekend en wat deze energie jou mag brengen? Om in deze energie te zakken, te baden en hier ultiem van te genieten. Zodat jij lieve vrouw, sensueler jouw leven mag gaan ervaren.

Dan heet ik je van harte welkom lieve vrouw. Vertrouw op jouw innerlijke proces. Je mag er met volle overgave instappen, ik ben er om jou te guiden. Ik kijk er nu al naar uit.

Liefs, Caroline

Wat kun je verwachten?

Ik geloof in de kracht van het onwetende maar je kunt de volgende elementen verwachten: cacao, meditatie, visualisatie, journaling, sharings, stilte, creativiteit, dans, joy en een zijn met de natuur en heerlijk voedzaam eten.

Gedurende de hele dag is er water, thee, snacks & fruit. Er wordt een vegetarische lunch geserveerd. Als je vegan bent of allergieën hebt, dan houd ik hier rekening mee.

Wanneer?

Zaterdag 18 november van 10:00-17:00

Investering

De prijs voor een dag vol overgave en sensualiteit, inclusief voedzaam eten, cacao ceremonie, waardevolle inzichten, pleasure, verrassings elementen en sisterhood is €252,-

Laat je deze dag dragen door Moeder Natuur, vertrouw op jouw innerlijke proces. Je mag er met volle overgave instappen, ik ben er om jou te guiden. Ik kijk er nu al naar uit.

Voel je een JA? Resoneert het? Meld je dan nu aan want er zijn beperkt aantal plekken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline