De ademcirkel op Āranya Roots; een prachtige manier om meer in verbinding te komen met onze lichaam en geest en daarmee de diepste kern van jezelf.

Wat is een ademcirkel?

Tijdens een ademcirkel worden verschillende ademhalingsoefeningen gedaan in groepsverband. Je ligt ook letterlijk met alle deelnemers in een cirkel in onze prachtige yurt. Ten opzichte van een ademworkshop staat er tijdens de ademcirkel een thema centraal en is er ruimte om te delen.

Wat is de kracht van een ademcirkel?

Het magische van het ademen in een cirkel is dat je voelt dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt – en dat werkt heel bekrachtigend. Tijdens de ademcirkel komen vaak thema’s naar boven waarin mensen veel herkenning vinden en verbonden voelen met de groep. Daarnaast werkt het ademen in een cirkel heel ritmisch. Door het ritme te volgen van de groep kun je de ademfrequentie positief beïnvloeden en rust en kalmte ervaren.

Wat kun je verwachten?

De adem is verbonden met wie we zijn, hoe we zijn en waar we zijn. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. Tijdens deze ademcirkel maak je contact met jouw ademhaling en jouw staat van zijn. We laten je verschillende oefeningen ervaren en eindigen met een verbonden ademhalingsreeks. Zo leer je wat voor jou werkt en hoe jou adem je altijd ondersteunt.

Wanneer?

  • Donderdag 5 november 2022 19:00 tot 22:00
  • Zaterdag 4 februari 2023 10:00 tot 13:00
  • Zaterdag 1 april 2023 van 10:00 tot 13:00.
  • Zaterdag 17 juni 2023 van 10:00 tot 13:00.
  • Zaterdag 19 augustus 2023 van 10:00-13:00
  • Zaterdag 25 november 2023 van 10:00-13:00
  • Zaterdag 11 februari 2024 van 10:00-13:00

Wat kost het?

De ademcirkel kost €55- per persoon.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan de kracht van adem ontdekken! Wij, Rauric en Caroline begeleiden deze ademcirkel met zijn tweeën en zijn altijd met een kleine intieme groep van max 8 deelnemers, zodat je je veilig en gedragen zult voelen.

Zit de workshop al vol? Hou onze agenda dan in de gaten want de ademworkshop zal herhaald worden. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd up to date.

Let op:
Mocht je hartklachten, ernstige psychische, epileptische problemen, een extreem hoge bloeddruk hebben of op het moment zwanger zijn? Neem dan eerst per mail even contact met ons op.

Chat openen
Heb je een vraag?
Scan de code
Heb je een vraag op ben je op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten.
High Vibes,
Rauric & Caroline